Beauty

Beauty is in the eye of the beholder.

Ontdek de heerlijke beautyproducten van Ciao da Coco

Het merk Collesi

Op de grens van le Marche met Umbrië in het middeleeuwse dorp Apecchio begint de geschiedenis van Collesi Craft Beer, met ambachtelijk geproduceerde producten en technieken die tot op de dag van vandaag wereldwijd gewaardeerd worden. Giuseppe Collesi vond dat het bier dat zij brouwden ook een perfect basisingrediënt voor beautyproducten kan zijn. Al sinds vroeger tijden baden Babylonische koninginnen en Romeinse keizers in bier baden om hun huid en haar te laten stralen. Bier staat bekend om haar therapeutische en cosmetische krachten. De rituelen uit het oude Egypte en Rome zijn de bron van inspiratie geworden voor de cosmeticalijn van Collesi die zowel voor mannen als vrouwen verkrijgbaar is.

Met behulp van de meest geavanceerde technieken,

maakt het team van Collesi de geteste en gecertificeerde formules voor de lijn. De beste hop is rijk aan polyfenolen die vrije radicalen bestrijden met hun antioxiderende werking die resulteert in een intens anti-aging effect. Mout en gerst zijn een natuurlijke bron van vitamines en brouwersgist heeft antioxiderende en remineralisatie eigenschappen, evenals een bron voor vitamine B. Een ander kostbaar element dat wordt gebruikt bij de productie van Collesi Craft Beer is het water van Monte Nerone, dat een hoge concentratie aan minerale zouten bevat. De verschillende soorten bier, van licht tot rood, en van amber tot zwart, onderscheiden zich allemaal door hun specifieke concentratie aan fytochemicaliën. Elke variant wordt gebruikt als ingrediënt in een gerichte formule voor verschillende huidsoorten. 

De geur van thuis

Heerlijk home geuren in stijlvolle flacons van spiegelglas in verschillende kleuren, uit het assortiment van Collesi.

Iedere set is persoonlijk samen te stellen qua kleur en geur. Er is een  ruime keuze van geuren, oa acqua, amber, gardenia en lavendel. De set zit in een stijlvolle giftbox en is een origineel kado om te geven.

Wil je weten wat onze gebruikers ervan vinden? Volgens Marissa van Villa Frascali:

‘Ik hecht persoonlijk erg veel waarde aan een heerlijk aangename geur in onze B&B Villa Frascali. Daarom ben ik altijd op zoek naar nieuwe geurstokjes, geurkaarsen en waxmelts. Een heerlijke geur in een ruimte zorgt namelijk voor een schoon, warm en knus gevoel. In mijn zoektocht naar de juiste home parfum ben ik de prachtige producten van Collesi tegen het lijf gelopen. Ik kende het al van de heerlijke bieren geproduceerd hier in de regio Le Marche Italië waar wij zijn gevestigd. Maar sinds kort maken zij ook home parfums op basis van natuurlijke ingrediënten.’